Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

Inbytesgaranti – Få 50% tillbaka på barncyklar

Det är inte ovanligt att barn hinner ha 3 stycken olika cyklar under uppväxten, för att de helt enkelt växer ur dem. Vi vill att alla barn ska ha möjligheten att få uppleva glädjen av en kvalitetscykel – och även kunna byta in den till en större modell när det är dags.  Läs mer!

Hur funkar det?

Det är inte ovanligt att barn hinner ha 3 stycken olika cyklar under uppväxten, för att de helt enkelt växer ur dem. Vi vill att alla barn ska ha möjligheten att få uppleva glädjen av en kvalitetscykel – och även kunna byta in den till en större modell när det är dags. 

Därför kan du med vår INBYTESGARANTI köpa en ny barncykel (ej begagnad) från en Sportsonbutik (storlekarna 12″, 16″ och 20″, ej BMX) och när du byter upp den till en ny större modell inom 2 år får du 50% av priset du betalade för den förra barncykeln i rabatt på den nya.

D v s om du t ex köper en ny barncykel hos oss för 1500:- och byter in den till en ny (ej begagnad) större modell så får du 750:- i rabatt på den cykeln. Allt du behöver göra är att ta med dig den gamla cykeln, kvittot samt alla originaldelar när det är dags att byta, så fixar vi resten. Sen kan dina barn tryggt cykla vidare ut i livet.

Inbytesgaranti förklarad!

Hur funkar det?

Spela filmen
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan