Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelglasögon

Ett par cykelglasögon skyddar dina ögon mot sol, vind, damm och grus. För landsvägscykling passar ett par nättare modeller, medan rejälare varianter som goggles sitter på plats ordentligt för cykling i skog och tuffare terräng.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Lazer
Shimano
Spektrum
Sweet Protection
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Lila
Orange
Rosa
Svart
Vit
Onesize

Cykelglasögon hos Sportson

 

Cykelglasögon skyddar inte bara ögonen från solen, utan även mot vinddrag, damm, insekter, smuts och grus. Ett par cykelglasögon är ett bra val om du vill undvika att yttre faktorer påverkar din sikt när du cyklar.

 

Skydda ögonen när du cyklar

 

Oavsett vilken typ av cykling du ägnar dig åt finns det passande cykelglasögon. Att ha solen i ögonen kan vara lika frustrerande under jobbpendlingen som på långdistanspasset. Fartvinden kan dessutom göra att ögonen börjar tåras, vilket försämrar din sikt och gör det svårare att fokusera på din omgivning.

Cyklar du på landsväg skyddar ett par glasögon mot damm från förbipasserande bilar och sprättande grus. För landsvägscykling passar en lättare profil som inte stör synfältet när du sitter framåtlutad. Cyklar du mountainbike ger cykelglasögon ett bra skydd mot kvistar som kan hamna i ansiktet när du susar fram genom skogen. Det kan vara värt att investera i ett par goggles som ger bra skydd i tuff terräng.

 

Så ska cykelglasögonen sitta

 

Cykelglasögonen ska sitta ordentligt när du cyklar, utan att klämma. Tänk på att du kommer vara i rörelse när du använder dem och att de ska passa tillsammans med din cykelhjälm. Det viktigaste är att de sitter bekvämt och inte halkar ner när du sitter framåtlutad eller cyklar över gupp.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan