Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelvagnar till hund

En cykelvagn är ett praktiskt tillbehör om du behöver transportera din hund. Med en cykelvagn särskilt anpassad för hund blir åkturen bekväm och trygg för er båda.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Burley
Hamax
Thule

Cykelvagn hund hos Sportson

 

Att cykla tillsammans med hunden är en trevlig aktivitet och gör det enkelt för både dig och din hund att leva ett aktivt friluftsliv och upptäcka nya platser tillsammans. Med en cykelvagn särskilt anpassad för hund blir åkturen bekväm och trygg för er båda.

När du väljer cykelvagn till hund är det viktigt att hunden sitter bra och att vagnen är lagom stor, samt att den är godkänd för hundens vikt. Cykelvagnar är oftast anpassade för en lägre vikt och det är därför viktigt att hålla koll på viktgränsen, men det finns även vagnar som är särskilt anpassade för större hundar och tål en högre maxvikt.

Skillnaden på en hundvagn och en vanlig cykelvagn är den har ett rymligt sittutrymme särskilt anpassat för hund, avsaknad av vanliga barnbälten, ett sätt att fästa hundens sele, och en säker insida utan vassa kanter och annat som hunden kan fastna i.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan