Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Artiklar

Guider

cyklar du säkert i vinter

Tillhör du de cyklister som fortsätter att cykla även under vinterhalvåret? Vi berättar mer om vad du behöver tänka på för att cykla säkert i vinter.

Träning och hälsa

Elcykling och motion

De flesta är överens om att det är bättre för hälsan att välja cykeln framför bilen, men hur är det med elcykeln? Vi berättar mer om att motionera med elcykel.

Cykelvård och mek

justerar du cykelns bakväxel

För att bakväxeln ska växla tyst och smidigt är det viktigt att den är korrekt justerad. Lär dig hur du justerar bakväxeln på cykeln.

Träning och hälsa

Allt om cykeltrainers och inomhuscykling

Cykeltrainers är ett område som växer stort. Men hur fungerar det och vad behöver man för att komma igång? Vi gör en djupdykning.

Barn och junior

Cykla med barn

Cykeln blir en allt mer självklar del i vardagen, och med all rätt. Men hur bör man tänka när barnen ska med? Vi guidar till de olika alternativen.

Allt om cyklar

Vett och etikett cykeln

Trafikvett är alltid viktigt och det största ansvaret bär man själv. Som cyklist delar man vägen med många andra och det är viktigt att vara tydlig.

Allt om cyklar

Cykelhjälmen FARO kombinerar teknik och stil

Unit 1 FARO är en smart cykelhjälm som kombinerar det bästa av två världar: teknik och stil. En säker cykelhjälm man ser fram emot att bära.

Cykelvård och mek

Tvätta och rengör cykeln i 6 enkla steg

I Sportsons och Happyrides mekskola visar vi hur du tvättar cykeln i några enkla steg, som inte kräver att du plockar isär något.

Guider

Cykla med hund

Att cykla tillsammans med hunden är en trevlig aktivitet och gör det enklare för både dig och din hund att leva ett aktivt friluftsliv och upptäcka nya platser tillsammans.

Cykelvård och mek

Oljud från cykeln vad beror det på?

Gnissel, knak och oljud från cykeln kan bero på flera saker. Ta reda på hur du lokaliserar problemet och åtgärdar det.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan