Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

Smarta cykellösningar för ditt företag

Företagscyklar eller cykel på företaget blir allt vanligare idag, det handlar om allt från att erbjuda personalen ett smartare sätt att transportera sig till möten, lunch eller kund. Ibland söker företaget en cykelpool eller bara ett par ”kontorscyklar” att låna ut vid behov men det blir allt vanligare att man som företag väljer att ersätta resor och transporter med bil på olika sätt, både för miljöns skull men även för att det i många fall är både snabbare och enklare att ta sig fram i stan med cykel, för att inte tala om kostnadsreduceringarna då.

Med 40 års erfarenhet av cyklar och cykelservice kan vi bidra med mycket för att hjälpa Ert företag att bli klimateffektivare, hälsofrämjande och dessutom friskare. Vi jobbar idag med både privata bolag och offentliga verksamheter när det gäller både leveranser av cyklar och att se till att det alltid finns en välservad och fungerande cykel på arbetsplatsen.

Oavsett om det gäller en cykelpool för de anställda eller om det handlar om att transportera både personal och utrustning till kund har vi finansieringslösningar och service som går att skräddarsy för hur behovet ser ut på just ditt företag, stort som litet.

Fråga oss, Vi kan cyklar.

Fyll i formuläret för att boka ett förutsättningslöst möte eller förslag på lösningar.


  Några av våra vanligaste verksamhetscyklar

  Våra kunder

  och de vanligaste verksamheterna

  Avtal och åtagande skiljer sig brett mellan våra kundföretag idag men gemensamt för dem alla är att de insett fördelarna med att låta cykeln ta en plats i deras verksamhet.

  • Hemtjänst
  • Hemsjukvård
  • Städning
  • Cykelpool
  • Vaktmästeri
  • Leveranser
  Du har 0 produkter att jämföra
  Jämför nu!
  Rensa listan