Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Hybridcyklar dam

Hybridcykeln är en kombination av den traditionella standardcykeln och andra typer av cyklar, ofta med sportigare inslag och en mer framåtlutad sittställning. Här hittar du hybridcyklar för dam, med ramar med ett lägre insteg som underlättar av- och påstigning.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Apollo
Crescent
Merida
Nishiki
Scott
Skeppshult
Specialized
Trek
11
12
16
18
20
21
22
24
30
7
8
9
Fälgbroms, mekanisk
Skivbroms, hydraulisk
Skivbroms, mekanisk
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
Cityhybrid
Crosshybrid
Cyklar
Hybrid
Racehybrid
Aluminium
Stål
17
18
19
21
45
47
51
53
55
L
L/53
M
S
XL
XS
XXS

Hybridcyklar dam hos Sportson

 

Hybridcykeln är en kombination av den klassiska standardcykeln och lite sportigare cykeltyper. Du sitter mer framåtlutad och får därmed bättre kraft i benen, samtidigt som du vanligtvis har fler växlar än på en standardcykel. Detta gör hybriden perfekt för pendling och längre sträckor.

Hybridcyklar för dam kännetecknas av att ramen har ett lite lägre insteg, vilket underlättar av- och påstigning, men denna typ av ram passar lika bra för vem som helst – det viktigaste är att du väljer en cykel i rätt storlek, som du sitter bra på och som passar för den sträcka och det underlag du har tänkt använda den på.

 

Välj hybridcykel efter behov

 

Hybriderna brukar delas in i tre huvudkategorier: racerhybrid, som är mest lik en landsvägscykel, fast med rakt styre; crosshybrid, som vanligtvis har dämpad gaffel och grövre däck för ojämnare underlag; samt cityhybrid, som är mest lik standardcykeln och oftast redan är utrustad med tillbehör som pakethållare, stöd och skärmar. Om du väljer en cykel utan färdiga tillbehör kan du enkelt anpassa den efter dina behov.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan