Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelvagnar

En cykelvagn är ett praktiskt tillbehör om du behöver transportera barn eller husdjur. Cykelvagnen monteras enkelt bakom cykeln och rymmer 1-2 barn beroende på vagnens storlek. Tänk på att barnen ska bära cykelhjälm när de åker i cykelvagnen.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Burley
Hamax
Thule
Blå
Grå
Grön
Gul
Röd
Svart
Turkos
Vit
1 barn
2 barn
Hund
Last

Cykelvagnar hos Sportson

 

Cykelvagnen är ett perfekt tillbehör till din cykel, särskilt om du behöver ett alternativ till bilen. Med en cykelvagn blir vardagspusslet enklare, oavsett om du behöver transportera barnen, hunden, matshoppingen eller annan last.

Det finns olika typer av cykelvagnar för olika ändamål, antingen med plats för ett eller två barn, alternativt specialbyggda vagnar för hund eller varianter anpassade för enbart last. Vissa modeller kan även konverteras till promenad- eller joggingvagn, vilket ger dig större valmöjligheter.

Oavsett vad du ska använda vagnen till är det viktigt att inte överskrida dess maxvikt. Eftersom cykelkärran är lägre än cykeln kan det också vara praktiskt att välja en modell i en färg som syns. En cykelkärra lägger dessutom på en del extra tyngd och därför är det också viktigt att ha välservade och kraftfulla bromsar, samt att tänka på att bromsa in i god tid och ta det lugnt i kurvorna. Har du en elcykel får du extra hjälp i backar eller vid tungt lastad vagn.

Fästen och tillbehör till cykelvagn

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan