Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelhållare för dragkrok

Med en cykelhållare till bilen får du ett praktiskt sätt att ta med cykeln på semester. Cykelhållare monterade på dragkroken är ett vanligt och smidigt alternativ om du redan har dragkrok på bilen, eller planerar att installera en.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Thule

Cykelhållare för dragkrok hos Sportson

 

Med en cykelhållare till bilen får du ett praktiskt sätt att kunna ta med cykeln på semester eller prova nya cykelställen längre bort. Det finns cykelhållare med olika typer av montering för bilen. Vilken typ av cykelhållare som passar bäst beror på vilken typ av bil du har, samt hur många och hur tunga cyklar du ska transportera.

Cykelhållare monterade på dragkroken är ett vanligt och smidigt alternativ om du redan har dragkrok på bilen, eller planerar att installera en. Cykelhållare för dragkrok finns för allt från 1-4 cyklar. De är enkla att montera och har fördelen att de begränsar tunga och höga lyft. Plattformshållare tar vanligtvis upp till tre cyklar och är gjorda för att underlätta av- och pålastning. De kan vikas ihop när de inte används och passar de flesta ramar.

Föredrar man en lättare cykelhållare och inte behöver en lika hög lastkapacitet kan man istället välja en hängande hållare för dragkrok. Med detta alternativ hänger man upp cykeln och låser fast den i övre delen av ramen.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan