Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Onlinebokning

Boka cykelservice online

 

Boka tid för cykelservice hos din lokala Sportsonbutik online. Vi har en fullserviceverkstad i alla våra butiker, med certifierade mekaniker, personlig service, korta väntetider och reservdelar från kända varumärken. I våra cykelverkstäder tar vi emot alla cyklar, oavsett om de är köpta hos oss eller inte.

Väntetider varierar beroende på säsong och vilken butik du besöker. Ambitionen är att cykeln ska vara klar på 48 timmar. Under högsäsong (april-september) kan väntetiderna vara längre, så om du har möjlighet rekommenderar vi att du lämnar in din cykel på service innan våren har kommit. Generellt försöker vi alltid lösa ditt servicebehov så fort vi kan, så att cykeln kan vara ute och rulla snarare än att stå still i vår verkstad.

Se vår verkstadsprislista för mer information. Vill du hellre ha en inspektion och ett utlåtande innan du lämnar in cykeln så får du absolut bäst svar av mekanikern i din lokala butik. Ta med cykeln förbi vid tillfälle. Du hittar kontaktuppgifter till alla våra verkstäder på din lokala butikssida.

Om din bokning gäller en förmånscykel, vänligen ange detta i bokningsformulärets kommentarsfält.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan