Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Baklampor

En bra baklampa till cykeln är ett viktigt tillbehör både för dig och dina medtrafikanter. Baklampan ska visa rött ljus bakåt och måste synas på ett avstånd av 300 meter.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Bontrager
Bookman
Knog
Kryptonite
OXC
Spanninga
Landsväg
Pendling
Vardagscykling
Batteri
Elcykel
USB

Baklampor hos Sportson

 

Att se och synas i trafiken ökar din säkerhet markant. Med tänd cykelbelysning bak blir det lättare för dina medtrafikanter att se dig. Dessutom måste cykeln enligt lag alltid vara försedd med fungerande och tända lampor när det är mörkt. Ditt baklyse på cykeln ska visa rött ljus bakåt och måste synas på ett avstånd av 300 meter. Till skillnad från framlampan får baklampan lov att avge blinkande ljus, så länge blinkfrekvensen är minst 200 blinkningar per minut.

De flesta av dagens cykellampor är LED-lampor. Beroende på dina behov kan du välja en baklampa med batteri eller en som är laddningsbar via USB. Om du kommer ta av och på belysningen ofta är det en bra idé att välja en cykellampa bak som är lätt att montera. Kommer du istället lämna den på cykeln bör du istället prioritera en hög batterikapacitet. Beroende på vilken typ av cykel du har kan du välja en baklampa med montering på sadelstolpen, pakethållaren eller bakskärmen.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan