Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Crescent

Crescent har en lång tradition av att tillverka kvalitetscyklar för nordiska förhållanden sedan början av 1900-talet - cyklar som är rustade för regn och rusk, och har komponenter som klarar vårt klimat. De tål helt enkelt det mesta, och bär dig genom alla skeden i livet.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
0
10
11
12
16
18
20
21
22
24
3
5
7
8
9
Barn
Dam
Herr
Junior
Nej
Ja
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
12
16
20
24
26
Allround
Barn
Begagnat
Cityhybrid
Crosshybrid
Cyclocross/Gravel
Cyklar
El-Hybrid
El-Lastcyklar
El-MTB
El-Standard
Elcyklar
Hybrid
Junior
Lastcyklar
Mountainbike
Racehybrid
Racer
Springcykel
Standard
Tillbehör
XC Race HT
XC Sport
12
16
20
24
33
38
40
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
57
58
61
62

Crescent – Cyklar för svenska förhållanden

 

Om du börjar tänka på varumärket Crescent ser du plötsligt cyklar överallt, vilket inte är en slump. Crescent har tillverkat kvalitetscyklar på den svenska västkusten sedan början av 1900-talet – cyklar som är en del av livet, från vardagsbestyren till tävlingsloppen.

Cyklarna designas och tillverkas i fabriken i Varberg, där kunskap, tradition och ett erfaret team av konstruktörer tar fram cyklar för livets alla skeden. Fokus ligger på att utveckla cyklar som är anpassade för svenska förhållanden. När material och kvalitet får stå i centrum borgar det för maximal cykelglädje, oavsett om du bara cyklar ibland eller varje dag, hela året runt.

 

En cykel designad för nordiska förhållanden

 

Ramen är cykelns stomme och ska hålla i många mil genom livet, gärna från generation till generation. På Crescent ligger fokus på att utveckla cyklar som mår bra i sol, regn, snö, slask och på saltade vägar. Lägg till en perfekt vridstyvhet, vikt och funktion baserad på vem som ska sitta på sadeln och hur cykeln ska användas – där har du framtidens cykel.

 

En cykel för alla

 

Crescent erbjuder något för alla, för alla åldrar och aktiviteter. För de små finns ett brett sortiment av barncyklar och juniorcyklar, från små mountainbikes till klassiska modeller med rolig grafik. Bland vuxensegmentet finns klassiska standardcyklar som damcyklar och herrcyklar, smarta hybridcyklar som passar lika bra till pendling som träning, samt ett slimmat utbud av racer med en beprövad geometri och välvalda komponenter.

 

Koppla upp och koppla av med elcykel

 

Crescent har brett utbud av elcyklar, både hybrider och city-elcyklar, som är bland de säkraste och mest innovativa elcyklarna på marknaden. De är utrustade med teknologin Koppla, som håller din cykel uppkopplad till mobilen, så att du kan hålla koll på var den är, hur den mår och vad den gör för din hälsa. Bli Crescent-ägare och upptäck elcykeleffekten. Hos Sportson hittar du ett brett utbud av cyklar från Crescent.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan