Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Begagnade cyklar

Vi tror på ett hållbart cykelliv. Hos oss hittar du därför både nya och begagnade cyklar. Våra begagnade cyklar har vanligtvis använts som leasingcyklar och säljs i befintligt skick, med tre månaders funktionsgaranti. Besök gärna din lokala Sportsonbutik för att se hela utbudet.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Batavus
Crescent
Ecoride
Husqvarna
Monark
Nishiki
Scott
Specialized
Trek
Ja
Blå
Grå
Grön
Gul
Orange
Svart
Vit
Begagnat
Cityhybrid
Crosshybrid
Cyklar
El-Hybrid
El-Standard
Elcyklar
Hybrid
Mountainbike
Racehybrid
Trail
XC Race FS
XC Sport
20
21
46
47
48
51
55
58
L
L-29
M
ML
S

Begagnade cyklar hos Sportson

 

Vi tror på ett hållbart cykelliv. Därför erbjuder vi både nya och begagnade cyklar av alla typer, från elcyklar och MTB till klassiska standardcyklar och hybridcyklar. Du hittar ett utbud av våra begagnade cyklar online. Dessa cyklar har vanligtvis använts som leasingcykel i upp till tre år. Utbudet kan variera från butik till butik – besök därför gärna din lokala Sportsonbutik för att se aktuellt sortiment.

Våra begagnade cyklar säljs i befintligt skick, men du kan känna dig trygg i att cykeln alltid har fått en full genomgång av en behörig mekaniker för att säkerställa dess funktion. När du köper en begagnad cykel hos oss ingår dessutom tre månaders funktionsgaranti (gäller ej normalt slitage på bromsar, kedja, däck, etc.). Notera att ett års fri service ej ingår på begagnade cyklar.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan