Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Begagnade cyklar

Vi tror på ett hållbart cykelliv. Hos oss hittar du därför både nya och begagnade cyklar. Våra begagnade cyklar har vanligtvis använts som leasingcyklar och säljs i befintligt skick, med tre månaders funktionsgaranti. Besök gärna din lokala Sportsonbutik för att se hela utbudet.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
Gazelle
Monark
Scott
Specialized
Trek
10
12
20
3
5
7
9
Nej
Ja
Beige
Blå
Grå
Grön
Lila
Orange
Svart
Vit
Begagnat
Crosshybrid
Cyklar
El-Hybrid
El-MTB
El-Standard
Elcyklar
Hybrid
Mountainbike
Standard
Trail
XC Race FS
47
51
55
56
60
L
M
S
S-27,5

Begagnade cyklar hos Sportson

 

Vi tror på ett hållbart cykelliv. Därför erbjuder vi både nya och begagnade cyklar av alla typer, från elcyklar och MTB till klassiska standardcyklar och hybridcyklar. Du hittar ett utbud av våra begagnade cyklar online. Dessa cyklar har vanligtvis använts som leasingcykel i upp till tre år. Utbudet kan variera från butik till butik – besök därför gärna din lokala Sportsonbutik för att se aktuellt sortiment.

Våra begagnade cyklar säljs i befintligt skick, men du kan känna dig trygg i att cykeln alltid har fått en full genomgång av en behörig mekaniker för att säkerställa dess funktion. När du köper en begagnad cykel hos oss ingår dessutom tre månaders funktionsgaranti (gäller ej normalt slitage på bromsar, kedja, däck, etc.). Notera att ett års fri service ej ingår på begagnade cyklar.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan