Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelflaskor och flaskhållare

Om du cyklar långt och länge är en flaska och tillhörande flaskhållare ett enkelt sätt att hålla vätskebalansen under kontroll. Hos oss hittar du modeller som passar de flesta cyklar.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Bontrager
Elite
Pro
Specialized
Supacaz
Syncros
Trek
Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit

Flaskor och flaskhållare hos Sportson

 

Om du ska cykla längre sträckor är det viktigt att hålla vätskenivån i balans, särskilt om det är varmt ute. Med en flaskhållare till cykeln blir det enkelt att fylla på med vätska under färden. Hos oss hittar du både flaskor och flaskhållare som passar de flesta cyklar.

Flaskhållare är vanligtvis tillverkade av plast, aluminium eller kolfiber. Bland flaskhållarna i plast brukar det finnas många färger att välja mellan. Aluminium bidrar med låg vikt, men för den som verkligen vill minimera vikten är kolfiber det lättaste materialet, samtidigt som det även är mycket tåligt.

För cyklar med små eller sluttande ramar, samt om du kommer att cykla med bikepacking-väskor, kan det vara praktiskt att välja ett flaskställ med sidoöppning, vilket underlättar åtkomst till flaskan även när utrymmet är trångt. Det finns även flaskhållare med integrerade multiverktyg och pump, vilket är praktiskt om du behöver lösa mindre reparationer snabbt.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan