Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Inbytesgaranti på barncyklar

 

Det är inte ovanligt att barn hinner ha tre olika cyklar under uppväxten, för att de helt enkelt växer ur dem. Vi vill att alla barn ska ha möjligheten att få uppleva glädjen av en kvalitetscykel och även kunna byta in den till en större modell när det är dags.

Med vår inbytesgaranti får du 50% av priset du betalade för den gamla cykeln i rabatt när du köper en ny barncykel i större modell inom två år. Inbytesgarantin gäller nya barncyklar i storlek 12-20″, inklusive springcyklar, när du handlar i en Sportson-butik. Inbytesgarantin gäller ej på BMX, juniorcyklar (24-26″) och specialcyklar.

Om du till exempel köper en ny barncykel hos oss för 1 500 kronor och byter in den till en ny barncykel i större modell får du 750 kronor i rabatt. Allt du behöver göra är att ta med dig den gamla cykeln, kvittot, samt alla originaldelar, så fixar vi resten. Ditt barn kan sedan tryggt cykla vidare ut i livet.

Storleksguide för barncyklar

Barnets längd är det första du behöver ha i åtanke när du köper en barncykel, men vad mer behöver du tänka på? Vi guidar dig i cykeldjungeln.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan