Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelvagnar 1 barn

En cykelvagn monteras enkelt bakom cykeln och är ett smidigt tillbehör när du behöver transportera ditt barn eller annan last. Här hittar du cykelvagnar anpassade för 1 barn. Tänk på att barnet ska bära cykelhjälm i cykelvagnen.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Hamax
Thule
Blå
Grå
Grön
Gul
Röd
Svart
Turkos
Vit

Cykelvagnar 1 barn hos Sportson

 

Cykelvagnen är ett praktiskt tillbehör till din cykel, särskilt om du vill ha ett alternativ till bilen. Med en cykelvagn blir vardagspusslet enklare att få ihop, oavsett om du behöver transportera barn, matshopping eller annan last. Många modeller kan även konverteras till promenad- eller joggingvagn, vilket ger dig en multifunktionell vagn för alla tillfällen. Här hittar du cykelvagnar anpassade för 1 barn.

För att vagnen ska vara säker är det viktigt att barnet inte överskrider vagnens maxvikt. Tänk också på att vagnen är lägre än cykeln och att det därför kan vara en god idé att välja en extra synlig färg.

Cykelvagnen lägger dessutom på en del extra tyngd när du cyklar och därför är det viktigt att ha välservade och kraftfulla bromsar, samt att tänka på att bromsa in i god tid och ta det sansat i kurvorna.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan