Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelhållare

Med en cykelhållare till bilen får du enkelt med dig cykeln på semestern. Det finns varianter som monteras på takräcket, bakluckan eller dragkroken.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Elite
Pro
Thule
Baklucka
Dragkrok
Takräcke

Cykelhållare hos Sportson

 

En cykelhållare till bilen är ett perfekt tillbehör för dig som vill ta med cykeln på semester eller prova nya cykelställen längre bort. Hos oss hittar du ett brett utbud av cykelhållare för montering på dragkroken, bakluckan eller taket, samt tillbehör till din cykelhållare. Vilken typ av cykelhållare som passar dig bäst beror på vilken typ av bil du har, samt hur många och tunga cyklar du ska transportera.

 

Cykelhållare för dragkrok

 

Cykelhållare som monteras på dragkroken är ett vanligt och smidigt alternativ om du redan har dragkrok på bilen. Cykelhållare för dragkrok är enkla att montera och begränsar tunga, höga lyft. Plattformshållare är gjorda för att underlätta av- och pålastning, och har egna baklyktor och blinkers som kopplas till bilens funktioner med strömkabel. Det finns också hängande cykelhållare för dragkroksmontering, för dig som vill ha en lättare cykelhållare och inte behöver en lika hög lastkapacitet.

 

Cykelhållare för biltak

 

Med en takmonterad cykelhållare får du alltid enkelt tillträde till bagageutrymmet. Det är ett bra alternativ för bilar med en lägre takhöjd, som har takräcke eller möjlighet att installera ett. Cykelhållare till taket passar de flesta hjulstorlekar. Du kan antingen välja en cykelhållare med gaffelmontering, med fästpunkt genom gaffelns axel, eller en upprätt takcykelhållare som inte kräver att framhjulet plockas av.

 

Cykelhållare för baklucka

 

Om din bil saknar både dragkrok och möjlighet att montera takräcke så kan en cykelhållare för bakluckan vara ett bra alternativ. Denna typ av cykelhållare fästs enkelt utanpå bilens bagagelucka. Den tar mycket lite plats när den är hopvikt och är ett bra alternativ för dig som har begränsat förvaringsutrymme.

Thule - bring your bike

Spela filmen

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan