Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Specialized

Specialized grundades 1974 och har från första början haft ett högt fokus på att synas och verka på toppen, med innovation och utveckling som drivkraft så har man från start levererat cyklar till såväl proffsstall som världsmästare i massor av discipliner. Specialized - Av cyklister för cyklister.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Specialized

The power to ride more trails

När succén är ett faktum hade många varit nöjda men hos Specialized tänker man annorlunda och bestämde sig för att göra superbt till makalöst - Nya Turbo Levo är här

Spela filmen

OM SPECIALIZED

 

Specialized grundades 1974 av Mike Sinyard, en cykelentusiast som sålde sin Volkswagen-buss för 1500 dollar för att finansiera en cykelresa till Europa. På plats investerade han delar av reskassan i styrstammar gjorda av Cinelli för att ta tillbaka till USA. Sinyard hade med detta tagit första steget i sin verksamhet som började med att importera italienska cykelkomponenter som var svåra att hitta i USA,  företaget utvecklades och man började producera egna cykeldelar till 1976. 1981 introducerade företaget sina första egna cyklar, Sequoia, en touringcykel och Allez, en landsvägscykel men även den första stora världssuccén, Stumpjumper. 1989 introducerade Specialized Epic, världens andra massproducerande kolfibercykel. Från och med 2016 är Specialized ett av de största cykelmärkena och att man lever efter devisen ”av cyklister – för cyklister” är klart och tydligt då innovation och utveckling fortsätter att vara en stor del av verksamheten.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan