Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Hitta MTB-handskar som passar dig

Cykelsäsongen är här och det är dags att hitta rätt cykelhandskar för dina MTB-äventyr. Varumärket Hestra erbjuder ett brett sortiment av cykelhandskar, speciellt utformade för alla MTB-entusiaster.

Möt Elna Dahlstrand: MTB-instruktör och ambassadör

 

Elna Dahlstrand är en professionell MTB-instruktör, inspiratör samt ambassadör för både Sportson Jönköping och Hestra. Med en brinnande passion för cykling delar Elna med sig av sina erfarenheter och tips när det gäller MTB-handskar. Hennes insiktsfulla råd är värdefulla för både tävlingscyklister och motionärer.

 

Hestra: kvalitet och expertis för cyklisten

 

Hestra är kända för sin högkvalitativa design och expertis inom handskmakeri. Med ett omfattande sortiment av cykelhandskar, inklusive både långfinger- och kortfingermodeller, erbjuder de det bästa för både mountainbike- och landsvägscyklister. Deras handskar är tillverkade med noggrant utvalda material för att erbjuda överlägsen komfort och skydd under alla cykelturer.

Elnas val av MTB-handskar

 

För härliga MTB-lopp rekommenderar Elna starkt långfingerhandskar för optimalt skydd mot terrängens utmaningar. God andningsförmåga är viktigt för att hålla händerna svala och bekväma, särskilt under långa och intensiva cykelturer. Handskarna ska inkludera ventilerande material och perforeringar för att förbättra luftflödet. En hållbar MTB-handske som kan hantera slitage från skogsturer och teknisk cykling är en avgörande detalj när Elna väljer sina handskar.

 

Med padding eller utan padding? En personlig preferens

 

När det gäller padding i cykelhandskar ger Elna insiktsfulla råd. Vissa föredrar padding för extra komfort och stötdämpning, medan andra föredrar en minimalistisk design för en närmare kontakt med styret. Oavsett dina preferenser har Hestra det perfekta alternativet för dig.

Upptäck Elnas personliga favoriter hos Sportson

 

Elna delar med sig av sina favorithandskar från Hestra. För de som föredrar padding rekommenderar hon Bike Guard Long, medan Apex Long är hennes val för dem som föredrar en mer minimalistisk känsla.

Apex Long
Bike Guard Long
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan