Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelhandskar

Cykelhandskar ger dig bättre grepp, minskar vibrationer och skyddar mot skrubbsår vid en eventuell olycka. I kyligt eller blött väder väljer du med fördel en variant som skyddar mot fukt, vind och kyla. När det är varmt och torrt ute kan du välja en tunnare modell som skyddar mot skavsår.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Bar Mitts
GripGrab
Hestra
Shimano
Specialized
Dam
Herr
Unisex
Vattentät
Vattentät + vindtät
Vindtät
Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Korta
Långa
10
11
3
4
5
6
7
8
9
L
Large
M
M/L
One Size
S
S/M
Small
X-Large
XL
XL/XXL
XS
XS/S
XXL
Höst/vinter
Vår/sommar

Cykelhandskar hos Sportson

 

Med ett par bra cykelhandskar får du ett bra grepp om handtagen och minskar vibrationerna från vägen. Vadderingen i handflatan hjälper till att avlasta nerverna när du cyklar. Under vår- och sommarsäsongen kan du välja en tunnare modell eller kortfingerhandskar. Vid kallt väder eller regn behöver du ett par varma långfingerhandskar eller kanske ett par lobsterhandskar med tvådelad form som håller värmen när det är för kallt för vanliga handskar.

Händerna är mycket utsatta för vind och eftersom de främst är stilla under cyklingen blir de lätt kalla. När du väljer cykelhandskar för vinter är det en bra idé att välja en variant i en stark färg eller med reflexdetaljer för att öka synligheten. Med vattentäta cykelhandskar håller du fukten borta, men vinden kan vara en av de största värmebovarna, så du väljer med fördel ett par handskar i vindtätt material.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan