Ingen butik är vald

Välj din närmaste butik

Barncyklar 12 tum

Köper du barncykel hos oss ingår alltid inbytesgaranti 12" cykeln är ofta den första riktiga cykeln för 3-4 åringar, ibland med stödhjul men lika ofta utan ger man sig ut på sina första riktiga cykeläventyr. Passar barn mellan 90-105 cm.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
Trek
12
kr
kr
2495
2599
Ingår på
alla barncyklar!

Inbytesgaranti - spara pengar barncyklar!

Få tillbaka 50% när du byter in en gammal modell mot en större. Läs mer!

Vanliga frågor om barncyklar

 

Vilket varumärke gör bäst barncyklar?

Det finns en uppsjö med barncyklar från Specialized, Scott, Crescent, Monark, Apollo osv. och alla har sina fördelar. Ett märke som har fått mycket uppmärksamhet på senare år och det är Frog med anledning av att de gör specialdesignade cyklar för barn. Men, alla har en favorit. Kontakta oss eller prata med vår personal för bästa resultat!

 

När går man från barn- till juniorcykel?

Generellt så gäller barncykel tills barnet blir 125 cm, alltså upp till 20″ i cykelstorlek, sedan går de över till juniorcyklar som är i storlekar 24″ – 26″.

 

Vad är en springcykel och varför är det bra?

En springcykel, också kallad ”walkbike”, är en revolutionerande cykel för barn som lär sig att cykla. Den är lätt och har inga pedaler, vilket gör att barnet med hjälp av fötterna lär sig att balansera på cykeln och att känna sig trygg på två hjul. Barnet lär i princip sig balansen på cykel på egenhand, så när pedalerna kommer in i bilden är det svåraste redan över! Se våra Springcyklar.

 

Mitt barn är X år gammal. Vilken storlek ska hen ha?

När man väljer barncykel så ha ålder ingen betydelse, utan det är främst längden på barnet som man ska titta på. Du hittar en storlekstabell samt fler tips om storlekar på vår guide Cykelstorlekar för barn.

  • Evigt öppet köp
  • Monterat & Körklart
  • Verkstad i varje butik
  • 1 års fri service
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan