Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelbarnstolar

Med en barnstol på cykeln får du enkelt med dig de små. Sitter de bara stadigt själva kan de åka barnstol. Barnstolar kan antingen monteras på pakethållaren eller ramen, beroende på cykeln. Vid köp av cykel hos oss ingår alltid montering av barnstol.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Hamax
Thule
Pakethållare
Ram - sadelrör
Ram - styrhuvud

Cykelbarnstolar hos Sportson

 

Cykelbarnstolen är ett smidigt och bra alternativ när man ska transportera barnen. Man kan börja använda cykelbarnstol när barnet kan sitta stadigt, ungefär från nio månaders ålder. Hos oss hittar du ett brett utbud av cykelsitsar för montering på sadelrör, pakethållare eller styrhuvud, samt tillbehör till cykelbarnstolen, som extra fästen, regnskydd och mer.

 

Olika typer av cykelbarnstolar

 

Barnstol till cykel finns i två viktklasser, för max 15 eller 22 kg. Om selen och fotstödet kan ställas in så att de även passar mindre barn är barnstolar för 22 kg att föredra.

Det finns tre varianter av cykelbarnstolar: de som fästs på pakethållaren, de som fästs på ramens sadelrör och de som fästs på ramens styrhuvud. Barnstolar som monteras på cykelns sadelrör är en stabil variant som fästs med en bygel som ger en sviktande fjädring, vilket ger barnet en behaglig åktur. Om barnet har lätt att somna på cykelturen kan det vara en god idé att välja en lutningsbar cykelbarnstol.

Om du har en elcykel med pakethållarmonterat batteri är en cykelsits med pakethållarfäste ett bättre alternativ, eftersom pakethållarens höjd kan försvåra montering av ett ramfäste. Har du däremot en elcykel med rammonterat batteri brukar båda fästena fungera.

 

Montering av cykelbarnstol

 

Det är viktigt att se till att cykelbarnstolen är korrekt monterad och säkert förankrad. När du köper en cykelbarnstol hos oss på Sportson hjälper vi dig gärna att montera den på cykeln.

Fästen och tillbehör till barnstol

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan