Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Trek

Som USAs största cykelvarumärke har Trek sedan 1976 varit hängivna till innovation, kvalitet och rolig cykling. De har ett brett utbud med high-end racer som Madone, Mountainbiken Top Fuel och elcykeln Crossrip. Det finns även flera populära modeller inom triathlon, hybrid och barn. En Trek cykel för alla behov!

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
12
16
20
Aero
Allround
Barn
Begagnat
Belysning
Cityhybrid
Crosshybrid
Cyclocross/Gravel
Cyklar
DH
El-Hybrid
El-Lastcyklar
El-MTB
El-Racer
El-Standard
Elcyklar
Enduro
Flaska/Hållare
Hybrid
Komfort
Lastcyklar
Mountainbike
Racehybrid
Racer
Skärmar
Springcykel
Standard
Tillbehör
Trail
XC Race FS
XC Race HT
XC Sport
Nej
Ja
Aluminium
Kolfiber

OM TREK

Trek är USA’s största cykeltillverkare, och gör enligt sig själva ”världens bästa cyklar.” Ett modigt påstående som vi tycker att de till stor del lever upp till. Sedan 70-talet har Trek strävat efter att leverera ett brett cykelsortiment av hög kvalitet som skapas i USA, vilket gör cyklar från Trek oerhört populära och omtyckta.

 

Så vad har Trek för cyklar?

Om vi börjar med Trek Racer så vill vi slå ett slag för Domane. En klassisk motionärsracer som passar perfekt för en runda runt Vättern. Den finns i olika prisklasser beroende på dina behov, men designen är alltid lika snygg. Om du istället vill hoppa snäppet högre är Madone rätt racercykel för dig. Med en ram i kolfiber, mekanisk drivlina av högsta klass, inställbar IsoSpeed i överröret ger Madone dig kontroll och njutning hela vägen.

I mountainbikekretsar har Treks mountainbike Supercaliber fått alla att prata. Lika snabb som en hardtail med bekvämligheten av en heldämpad. Är det en hardtail, eller är det en heldämpad? Eller något HELT NYTT!? (Se deras film – Trek gör lite narr av sig själva och industrin med glimten i ögat, min vill samtidigt poängtera att det ÄR helt nytt). Oavsett, så kan man inte undgå att bli sugen!

Andra populära modeller är heldämpade Top Fuel och och Fuel Ex, som finns som herrmodell och dammodell. Är du mer en elperson och vill ha hjälp i backarna kan vi rekommendera PowerFly serien med Bosch-system. Fullt utrustad för pendling men har även kontrollen för stigcykling!

 

Från action till vardag

För dig som är ute efter en pendlingscykel från Trek beror det på om du vill ha en elcykel eller inte. Utan el kan gravelbiken Checkpoint ALR 5 passa fint. Det är seriens mest prisvärda modell med massor möjligheter till extrautrustning. Vill du ha en elcykel är Verve+ en prisvärd elhybrid som är komplett utrustad med tillbehör!

För barn i juniorklassen är lättviktscykel, Wahoo, väldigt populär. Den finns i 20″, 24″ och 26″, har många färger och passar barn av alla olika energinivåer. Vill barnet ha någonting som tål lite mer studs är Marlin ett prisvärt alternativ som har dämning fram.

Fråga oss om du vill veta vilken mountainbike, racer, elcykel från Trek som som skulle passa dig och dina behov. Om du är utefter mer klassiska herrcyklar, damcyklar och barncyklar, eller kanske en hybrid för att pendla med så finns det också i utbudet.

Trek Powerfly - Vår nya El-MTB

Spela filmen

Trek - Cyklar är framtiden

Spela filmen
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan