Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelkorgar

Med en cykelkorg får du enkelt med dig det du behöver. Du kan välja mellan en fastmonterad korg som sitter fram- eller baktill, alternativt en avtagbar variant som du snabbt kan hänga på och av efter behov.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Atran/Velo
Electra
Racktime
Spectra
AVS-fäste
MIK-fäste
Racktime Snapit-fäste
Bak
Fram

Cykelkorgar hos Sportson

 

Med en cykelkorg får du enkelt med dig väskan, matpåsarna och annat du vill ha med dig på cykelturen. Många standardcyklar har redan en cykelkorg från start, men du kan också montera en själv. Det finns både frammonterade cykelkorgar och modeller som monteras på pakethållaren, samt avtagbara varianter som du snabbt kan hänga på vid behov. Hos oss hittar du samtliga varianter av cykelkorgar.

 

Olika typer av cykelkorgar

 

Cykelkorgen är ett funktionellt tillbehör som också ger cykeln karaktär, beroende på vilket design du väljer. Här hittar du ett urval av cykelkorgar – allt från traditionella varianter i nät och rotting till moderna, minimalistiska korgar. Beroende på cykelkorgens design kan den antingen monteras på frampakethållare eller bakpakethållare. Om din cykel saknar pakethållare finns även varianter som monteras med krokar på styret.

 

Cykelkorgar med AVS

 

Atran Velo-systemet är ett minimalistiskt och säkert sätt att fästa cykelkorgen på din cykel, både på fram- och bakmonterade pakethållare. Cykelkorgar med AVS har en spärr som klickas fast på pakethållaren och gör att den sitter säkert. Lika enkelt tas den av genom att lyfta på spärren. AVS är ett användarvänligt, funktionellt och enkelt system som gör det lätt att byta och blanda olika cykelkorgar och väskor.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan