Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Scott

Scott tillverkar sedan många år tillbaka MTBs och Racers till världseliten, lika bra är de på cyklar för mer vardagligt bruk. I sortimentet idag hittar man allt från små barncyklar till hybrider, elcyklar, gravelracers, cylocross, MTBs och landsvägscyklar - Alla med fokus på högsta möjliga prestanda.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Nej
Ja
Elektroniskt
Mekaniskt
0
1
10
11
12
14
16
18
20
21
22
24
30
7
8
9
Fälgbroms, mekanisk
Skivbroms, hydraulisk
Skivbroms, mekanisk
12
14
16
20
24
26
27.5
28
29
Aluminium
Kolfiber

Adrenalin är inkluderat

Scott bygger cyklar för dig som mår bäst när adrenalinet är maxat - Här bjuder Dean Lucas på en rejäl åktur på Scott Gambler Tuned

Spela filmen

Världsledande sedan 1958

Scott sports historia börjar 1958 med en skidstav. Här skapades ny teknik som snabbt blev marknadsledande och sedan dess ryggraden i decennier av uppfinning, teknikutveckling och design. I drygt 60 år har man haft konceptet NO SHORTCUTS som ledstjärna i all produktutveckling, racing, klättring, utförsåkande och allt där i mellan. I drygt 60 år har man lagt all sin passion i att du, oavsett vem du är eller hur du cyklar alltid ska känna samma sak, varje cykeltur, varje pedalvarv,  varje kurva. Känslan, prestandan, utseendet och kvalitén i varje detalj är kännetecken som gör att du snabbt ser och känner att alla produkter faktiskt utstrålar NO SHORTCUTS, det spelar ingen roll om du cyklar ibland eller alltid, till vardags eller som proffs – Du är värd det bästa!

Scott Sports har världsledande produkter för dig som cyklar Mountainbike, Racer, Gravel, eller om du cyklar mer till vardags så finns alla typer av hybrider och ett omfattande sortiment av alla typer av elcyklar. Naturligtvis så är sortimentet av tillbehör, kläder och hjälmar lika omfattande och noga utvecklat för att alltid erbjuda det bästa oavsett vilken typ av cyklist du är.

Med ett stort antal medaljer från både OS och VM i olika discipliner under åren kan man lugnt säga att Scott har koll på vad som krävs för det där lilla extra – duger det för den absoluta världseliten så duger det för oss.

Även om Scott redan är gamla i gamet ser vi fram emot allt som kommer i framtiden.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan