Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Tubeless-tillbehör

Med tubeless kan du rulla på lägre tryck för ökad komfort och grepp. Slanglösa däck och tätningsvätska ger dig större punkteringssäkerhet i avsaknad av cykelslang, samtidigt som tätningsvätskan täpper till små hål och revor. Här hittar du allt du behöver för att konvertera till tubeless, samt påfyllningsvätska och lagningskit.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Mucoff
Orangeseal
Sahmurai Sword
Squirt

Tubeless-tillbehör hos Sportson

 

Att cykla tubeless innebär att man använder sig av tätningsvätska istället för en traditionell cykelslang. Med slanglösa däck och tätningsvätska undviker du friktionen mellan däck och slang, samtidigt som du får en större punkteringssäkerhet och kan cykla med ett lägre däcktryck, vilket ökar kontrollen och greppet. Detta ger en stor fördel vid mountainbikecykling, men tubeless blir även vanligare på racer- och gravelcyklar. Hos oss hittar du allt du behöver för att konvertera till tubeless, samt påfyllningsvätska och lagningskit.

 

Så fungerar tubeless

 

Tätningsvätskan tätar alla små mikroskopiska hål och ojämnheter så att luften stannar i däcket istället för att läcka ut. Tubelessvätskan innehåller små partiklar som tillsammans med vätskan täpper till nya hål. Vätskan behöver fyllas på med jämna mellanrum för att behålla rätt däcktryck och täta hål effektivt. Hur länge vätskan håller kan variera beroende på allt från temperaturen till hur ofta du cyklar och antalet punkteringar som vätskan redan tätat. Vi berättar mer om hur du byter till slanglöst i vår guide till tubelesskonvertering.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan