Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

 
 

Alltid hos oss

Som Sveriges största cykelspecialist vill vi försäkra dig om att du gör rätt val när du handlar av oss.

 

 

Monterat & Körklart

 

När du har handlat klart hos kommer du att kunna cykla direkt ut från butiken och ut på äventyr. Du får alltid cykeln färdigmonterad och det inkluderar det som eventuellt ingår eller som du köper till vid cykelköpet, t ex pakethållare, skärmar, barnstol lås eller lysen.

Läs mer

Evigt Öppet Köp

 

Med så många bra alternativ är det inte helt lätt att ta rätt beslut. För att göra det enklare för dig har vi evigt öppet köp på alla våra cyklar.

Läs mer

3 Månaders Självriskeliminering

 

När du köper en cykel hos oss så ingår alltid en självriskeliminering hos Solid Försäkringar så att du och din cykel är skyddade redan när ni rullat ut på vägarna tillsammans. Allt det här får du på köpet:

 

  • Täcker självrisk upp till 10.000:-

  • 3 månader gratis vid köp i butik och online

  • Stöldskyddsregistrering

Läs mer

Provcykla Innan Köp

 

Vi har en uppsjö av storlekar och modeller. Alla varumärken har sina specifika mått och storlekar, och det kan vara en djungel att läsa sig till rätt storlek. Därför erbjuder vi alltid möjligheten att provcykla innan du handlar, för det är verkligen det enda sättet för båda oss och dig se om cykeln är helt rätt!

Läs mer

Inbytesgaranti på barncyklar

 

Barn växer snabbt ur sin cykel! För att du ska spara pengar inkluderar vi en Inbytesgaranti på alla våra barncyklar, så att du får tillbaka 50% av originalbeloppet när du byter in den gamla cykeln mot n större modell.

Läs mer

Verkstad i varje butik

 

När man säljer kvalitetscyklar tycker vi att det är viktigt att våra kunder enkelt kan återvända till samma plats för att hålla den på topp. Därför har vi en fullservice verkstad i varje butik med passionerade mekaniker! För vad vore en cykelbutik utan verkstad?

Verkstadsprislista / Hitta verkstad

Läs mer
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan