Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

 
 

Alltid hos oss

Som Sveriges största cykelspecialist vill vi försäkra dig om att du gör rätt val när du handlar av oss.

 

 

Monterat och körklart

 

När du köper en cykel hos oss får du den alltid monterad och körklar, så att du kan börja din cykelresa på en gång. Vid monteringen hjälper vi dig med eventuella tillbehör du valt under köpet, som till exempel pakethållare, skärmar och belysning. Vi går också igenom vår checklista för kontroll av nymonterad cykel.

Checklista för nymonterad cykel

1 års öppet köp

 

Hos oss finns det många bra alternativ att välja bland när du är på jakt efter den perfekta cykeln. Därför är det inte alltid helt lätt att ta rätt beslut. För att göra det enklare för dig har vi 1 års öppet köp på alla våra cyklar.

Villkor för öppet köp

Sportson Säker

 

När du köper en cykel i en Sportsonbutik ingår alltid en Sportson Säker – cykelförsäkring vid stöld helt kostnadsfritt i en månad via Söderberg & Partners, Sveriges största försäkringsförmedlare. Det innebär att du och din cykel är skyddade redan när ni rullar ut på vägarna tillsammans för första gången.

Läs mer om Sportson Säker

Provcykla innan köp

 

Vi erbjuder en uppsjö av storlekar och modeller. Alla varumärken har sina specifika mått och storlekar, och det kan vara en djungel att läsa sig till rätt storlek. Därför erbjuder vi alltid möjligheten att provcykla innan du handlar, eftersom det är det säkraste sättet för både oss och dig att se om cykeln är helt rätt.

Inbytesgaranti på barncyklar

 

Barn växer snabbt ur sina cyklar, men det behöver inte betyda att det blir en dyr historia. Vi inkluderar en inbytesgaranti på alla våra barncyklar, så att du får 50% av priset du betalade för den gamla barncykeln i rabatt när du byter in den mot en större barncykel.

Så fungerar vår inbytesgaranti

Verkstad i varje butik

 

Vi tycker att det är viktigt att du enkelt ska kunna hålla din cykel i toppform. Därför har vi en fullserviceverkstad med passionerade mekaniker i varje butik. Vi erbjuder fyra olika servicepaket för att göra det smidigt för dig att utgå från din cykels behov.

Servicepaket och priser

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan