Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cargobike

När du väljer Cargobike får du en cykel som är testad i över tio år i vårt Skandinaviska klimat. Vi är störst i Sverige på lådcyklar och vi vågar också påstå att vi står för Sveriges tryggaste lådcykelköp. Cargobike är ett av få cykelföretag i Europa som låtit det oberoende testorganet TüV kvalitetstesta våra lådcyklar.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Cargobike

Cargobike är Sveriges mest sålda lådcykel, och med all rätt! Cargobike fokuserar på kvalitet som ska hålla till familjens vardag. Det finns många modeller för olika behov, såsom elcykeln Classic El, Mini för barnen, Classic Dog anpassad för hunden, The Butcher som är stabil transportcykel, och Kindergarden som får plats med 6 barn! Dessutom finns många tillbehör såsom regnskydd, överdragsskydd, extrabatterier och sittdynor.

Cargobikes mål är att sänka kostnader överlag för dig och din familj. Det är även viktigt att du ska kunna få ihop livspusslet på ett miljövänligt sätt. Tanken är att det ska ersätta din bil helt och hållet och även turer som du tar med lokaltransport, och därmed leva ett liv med mer träning och som är sundare på alla sätt.

Vanliga frågor:

Finns Cargobike utan el? I dagsläget finns den endast med elassistans.

Gör er verkstad reparationer och service på Cargobike? Ja, absolut! Dessutom ingår två fria service första året kostnadsfritt.

Kan man man dela upp betalning? Ja, på 12, 24 eller 36 månader helt räntefritt. Läs mer här!

 

 

  • Evigt öppet köp
  • Verkstad i varje butik
  • Monterat & Körklart
  • 1 års fri service
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan