Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Hybridcyklar herr

Hybridcykeln är en kombination av den klassiska standardcykeln och andra typer av cyklar, ofta med sportigare inslag och en mer framåtlutad sittställning. Här hittar du hybridcyklar för herr, med en stabil, triangelformad ram.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
Merida
Meter Bikes
Nishiki
Scott
Skeppshult
Specialized
Trek
10
11
12
16
18
20
21
22
24
30
7
8
9
Skivbroms, hydraulisk
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
Cityhybrid
Crosshybrid
Cyklar
Hybrid
Racehybrid
Aluminium
Kolfiber
Stål
18
20
21
22
24
47
49
52
53
54
55
56
57
58
L
M
S
XL
XS
XXL
XXS

Hybridcyklar herr hos Sportson

 

Hybridcykeln kombinerar den traditionella standardcykeln med sportigare cykeltyper, vilket ger dig en cykel som är perfekt för pendling och längre sträckor. Du sitter mer framåtlutad på en hybridcykel och får därmed bättre kraftöverföring från benen till pedalerna. Hybridcyklar har dessutom vanligtvis fler växlar än en standardcykel.

En hybridcykel för herr kännetecknas av sin trekantsformade ram, vilket ger en hållfast och stabil cykel, men denna typ av ram passar lika bra för vem som helst. Det viktigaste är att cykeln har rätt storlek för dig och att du sitter bekvämt, samt att den passar för den sträcka och det underlag du kommer att cykla på.

 

Rätt typ av hybridcykel för dig

 

Hybriderna brukar delas in i tre huvudkategorier: racerhybrid, som kan liknas vid en vanlig racer, fast med rakt styre; crosshybrid, som brukar ha dämpad framgaffel och grövre däck för varierat underlag; samt cityhybrid, som påminner mest om standardcykeln och oftast redan är standardutrustad med pakethållare, stöd och skärmar. Om din cykel inte redan har förmonterade tillbehör kan du istället anpassa den efter dina behov.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan