Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

EcoRide

EcoRide tillverkar elcyklar i ett stort antal modeller - allt från fällbara minicyklar till klassiska och sportiga modeller för dig som cyklar till vardags. EcoRides elcyklar gör vardagspusslet enklare och är framtagna för vårt nordiska klimat.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Ecoride
0
10
3
5
7
9
Dam
Herr
418
504
576
691
Blå
Grå
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
Bakhjul
Framhjul
Mittmotor
Onesize

EcoRide – en elcykel för alla

 

Hos Sportson hittar du ett utbud av elcyklar från EcoRide, som levererat tiotusentals elcyklar i Sverige och Norra Europa sedan varumärket grundades i Göteborg 2008. EcoRide är specialist på elcyklar och att hålla dem rullande, år efter år.

 

Elcykel framtagen för vårt nordiska klimat

 

EcoRide utvecklar cyklar för den nordiska marknaden, med fokus på att göra livet enklare och planeten mer hållbar. Med en elcykel tar du dig snabbt från jobbet vidare till träningen, middagen eller mataffären – att cykla genom vardagen och livet blir en självklarhet.

Grunden för EcoRides elcyklar är enkel: de har ett eldrivsystem, de är enkla att hantera, de har stänkskärmar, lås och belysning, och det går att transportera sina saker på dem. Det är en prisvärd cykel som passar lika bra året runt, i alla väder, och den gör vardagspusslet lite enklare.

 

Så fungerar en elcykel från EcoRide

 

En elcykel från EcoRide har alltid 250W i motoreffekt, med ett vridmoment från 40Nm till 80Nm. De är antingen utrustade med det egenutvecklade motorsystemet SpinTech eller det centermonterade drivsystemet STePS från Shimano.

 

EcoRides fyra olika cykelserier

 

Cyklarna är samlade i fyra modellserier. I serien Ambassador hittar du komfortcyklarna, som är de bekvämaste och mest populära av EcoRides cyklar – perfekt för dig som behöver en cykel till pendling och ärenden. Dessa storsäljare har en upprätt körställning och kraftfull fotbroms. Tripper-serien är av den sportigare hybridmodellen och har vassare komponenter och fokus på högre fart. Dessa cyklar finns med både rak ram och unisexram och har en mer aktiv, framåtlutad sittställning.

Serien Flexer består av kompakta och vikbara elcyklar – små och smidiga, perfekta att ta med sig på semestern. Sist men inte minst är Loader, som är EcoRides cargoserie. Loader består av lastcyklar där du enkelt får med dig all din packning, barnen eller hunden.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan