Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Mountainbike 24 tum

Här hittar du juniorcyklar är som är gjorda för fartfylld cykling i skogen. Mountainbike 24 tum passar unga cyklister som är cirka 125-140 centimeter långa. Då brukar barnet vara 8-11 år.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Apollo
Crescent
Frog
Merida
Nishiki
Scott
Specialized
11
21
3
7
8
9
Skivbroms, hydraulisk
Skivbroms, mekanisk
Blå
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Röd
Silver
Svart
Vit

Mountainbike 24 tum hos Sportson

 

Att få upp ögonen för cykel tidigt bäddar för livslång cykelglädje. När den unga cyklisten växer ur sin barncykel är det dags för en juniorcykel, där 24 tum är den mindre storleken. Här börjar cykeln alltmer likna vuxencyklarna, med mer avancerade komponenter och fler växlar, men fortfarande med en geometri som är särskilt anpassad för unga cyklister.

 

Rätt storlek på barncykeln

 

MTB 24 tum passar cyklister som är 125-140 centimeter långa. Då brukar barnet vara 8-11 år, men det viktigaste är att utgå från längden när ni väljer cykel åt barnet. Rätt storlek är den som är lagom för stunden. Det är bättre att gå igenom flera cykelstorlekar under uppväxten istället för att köpa en för stor cykel och tänka att barnet snart ska växa i den. Om cykeln är för stor blir den svår och otymplig för barnet att hantera. En cykel i rätt storlek är alltid säkrast och roligast att cykla på.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan