Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelvagnar 2 barn

En cykelvagn monteras enkelt bakom cykeln och är ett smidigt tillbehör när du behöver transportera barnen eller annan last. Här hittar du cykelvagnar anpassade för 2 barn. Tänk på att barnen ska bära cykelhjälm i cykelvagnen.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Burley
Hamax
Thule
Blå
Grön
Gul
Röd
Svart
Turkos
Vit

Cykelvagnar 2 barn hos Sportson

 

Cykelvagnen är ett smart tillbehör till din cykel, framför allt om du vill ha ett smidigt alternativ till bilen. Oavsett om du behöver transportera barn, matshopping eller annan last blir det lättare att få ihop vardagen med en cykelvagn. Många modeller kan dessutom konverteras till promenad- eller joggingvagn, vilket ger dig en mångsidig och användbar vagn för alla tillfällen. Här hittar du cykelvagnar designade för 2 barn.

För att vagnen ska vara säker är det viktigt att barnens totala vikt inte överskrider vagnens maxvikt. Tänk också på att vagnens låga form gör att den är mindre synlig än cykeln, och att det därför kan vara en bra idé att välja en extra synlig färg.

Eftersom cykelvagnen lägger på en del extra vikt när du cyklar är det även viktigt att ha välservade och kraftfulla bromsar, samt att tänka på att bromsa in i god tid och ta det lugnt i kurvorna.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan