Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Ett års fri service

 

Även kvalitetscyklar kräver omsorg. När du köper en cykel hos oss ingår därför två fria servicetillfällen under det första året. Detta innebär en fri service* inom tre månader från inköpsdagen och ytterligare en innan ettårsdagen.

Denna service* omfattar broms- och växeljustering, kontroll av hjul/däck, smörjning av rörliga delar, efterdragning av skruvar, kontroll och justering av vevlager, styrlager och nav. Servicen** omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av delar/komponenter som har blivit utslitna.

**Observera att service av dämpare, nav och justerbara sadelstolpar inte ingår i den fria servicen. Ett års fri service ingår ej vid köp av begagnade cyklar. För förmånscykel, se aktuella villkor i din förmånsportal.

Vi strävar alltid efter att hålla korta väntetider i våra verkstäder och jobbar med ett tidsbokningssystem. Vi rekommenderar att du i god tid besöker vår bokningssida för att boka in en servicetid för just din cykel.

*Ett års fri service förutsätter att du lämnar in cykeln till en Sportsonbutik. Vi har inga samarbeten med externa verkstäder.

Hitta närmaste Sportsonverkstad

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan