Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Triathloncyklar

En triathloncykel är designad för minimalt luftmotstånd, när varje sekund räknas. För att få bästa resultat handlar det om att ge allt, men att spara kraft så att man orkar hela vägen i alla moment - simning, cykling och löpning.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Merida
Trek
24
Skivbroms, hydraulisk
Blå
Röd
Shimano
Kolfiber
L
M
S
XS
Elektroniskt

Triathloncyklar hos Sportson

 

De snabba och aerodynamiska triathloncyklarna är byggda för att kunna cykla så snabbt som möjligt när det verkligen gäller. En triathloncykel minimerar luftmotståndet och har en aerodynamisk sittposition som sparar in dyrbara sekunder under loppet.

 

En snabb och aerodynamisk cykel

 

Triathloncyklar är särskilt framtagna för tävling där man utmanar klockan. De har en mer aerodynamisk utformning jämfört med en vanlig racercykel för att få ett maximalt rundtramp och kraft i benen, och i sin tur uppnå högre fart. Kroppsvikten hamnar längre fram och triathlonstyret avlastar armarna samtidigt som du får en smalare och mer aerodynamisk position på cykeln.

 

Få rätt inställning med bike fit

 

För att kunna dra nytta av en triathloncykel är det viktigt att den är korrekt inställd just för dig, så att den är anpassad för just din anatomi och dina förutsättningar, vilket är extra viktigt när energin ska fördelas över triathlonloppets tre moment.

För att säkerställa att du får rätt sittposition och maximal kraftöverföring till pedalerna är det värt att investera i en bike fit för att få rätt inställning just för dig. Ett urval av våra butiker erbjuder bike fit. Vänd dig till våra butikssidor för att ta reda på mer om din lokala Sportsonbutik.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan