Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

El-hybridcyklar

Precis som den traditionella hybridcykeln är el-hybriden det lite sportigare alternativet. El-hybriden passar den urbana och moderna cyklisten som gärna glider fram med stil utan att svettas i onödan.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
Ecoride
Gazelle
Merida
Nishiki
Scott
Skeppshult
Specialized
Trek
10
11
12
5
8
9
Automatiskt steglösa växlar
Steglösa
Dam
Herr
250
300
320
400
417
418
460
500
504
530
545
576
625
630
710
725
750
800
Integrerat
Pakethållare
Ramrör, ovanpå
Sadelrör, bakom
Sadelrör, framför
Kedja
Rem
Bosch
Brose
eGoing
Hyena
Mahle
Shimano
Specialized
Spintech
Trek
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
27.5
28
29
Bakhjul
Mittmotor
40
45
46
47
48
49
50
51
53
54
55
58
60
61
L
M
Onesize
S
XL
XS
XXL

El-hybridcyklar hos Sportson

 

El-hybriden är den sportigare varianten av elcykeln. Sittställningen är mer framåtlutad än på en cykel med standardram, vilket ger dig mer kraft och effektivitet från benen till pedalerna. Den framåtlutade positionen tillsammans med assistansen från motorn ger dig en ordentlig skjuts på längre pendlingssträckor. Hos oss hittar du el-hybrider från välkända varumärken, alltid monterat och körklart.

 

En självklar pendlingscykel

 

Hybridcykeln är en perfekt pendlingscykel tack vare sin sportiga geometri som gör den bekväm på längre sträckor – allt från ramens vinklar till styrets placering är anpassat för maximal kraftöverföring. Detta kombinerat med elassistans ger dig en självklar följeslagare, särskilt om du har rejäla backar på pendlingssträckan eller om du kanske vill ha extra kraft när du kopplar på en cykelvagn. Med en el-hybrid blir det helt enkelt lättare att ta cykeln oftare och på längre sträckor, samtidigt som du får motion och frisk luft.

Daglig användning och vädrets makter kommer att sätta sina spår på cykeln – glöm därför inte att lämna in cykeln på regelbunden service. En välservad cykel håller längre!

 

Tillbehör till din elcykel

 

Om din el-hybrid redan är standardutrustad med praktiska pendlingstillbehör som skärmar, belysning och pakethållare behöver du bara tänka på att köpa till ett lås för att kunna låsa fast cykeln ordentligt och kanske en smart cykelväska till dina saker. Om cykeln har en pakethållare är en vattentät sidoväska ett bra alternativ.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan