Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelväskor

Med smarta väskor till din cykel skapar du förvaringen du behöver. Det finns olika varianter beroende på behov, som bland annat minimala sadelväskor, sidoväskor som monteras på pakethållaren och vattentäta packväskor för de riktiga äventyren.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
4light
Atran/Velo
Burley
Gazelle
Newlooxs
Ortlieb
Poc
Pro
Proviz
Racktime
Silva
Thule
Uswe
Vattentät
Vattentät + vindtät
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
AVS-fäste
MIK-fäste
Racktime Snapit-fäste
Snabbfäste
Spännband
Bikepacking/gravelväska
Cykeltransportväska
Gaffelväska
Korgväska
Ramväska
Ryggsäck
Sadelväska
Sidoväska
Toppväska
Vätskeryggsäck

Cykelväskor hos Sportson

 

Med en väska till cykeln blir det smidigt att få med sig sina saker. Cykelväskor finns i en rad varianter, från ryggsäckar och minimalistiska sadelväskor till sidoväskor för pakethållaren och tåliga packväskor för de stora äventyren. Hos oss hittar du cykelväskor för pendling, shopping, bikepacking, touring och cykeltransport.

 

Olika typer av cykelväskor

 

Om du främst behöver en väska för pendling och vardagscykling är det praktiskt med en väska som man fäster ovanpå eller vid sidan av pakethållaren. Om du cyklar varje dag är det värt att investera i en vattentät väska som tål även regniga pendlingsdagar.

För landsvägs-, MTB- och gravelcykling är det smart att ha en liten sadelväska med verktyg och punkteringskit. Ska du ut på långfärdscykling kan du komplettera med ramväskor, styrväskor och större sadelväskor för att få med all utrustning.

 

Klickväskor till pakethållaren

 

Klickväskor till cykeln är extra smidiga eftersom de snabbt kan klickas av och på pakethållaren. Det enda du behöver hålla koll på är att väskan har samma klicksystem som pakethållaren. Om den inte har det behöver du köpa en adapter som du monterar på pakethållaren. Några av de vanligaste klicksystemen är Atran/Velo AVS, Racktime Snapit och MIK. Andra varumärken, som exempelvis Ortlieb, använder sig istället av snabbfästen som är oberoende av om pakethållaren har ett befintligt klicksystem eller inte.

 

Cykelväskor för bikepacking

 

Om du ska ut på touring och behöver få med dig mycket utrustning är det viktigt att packa smart. För långfärdscykling är det praktiskt med sadelväska, styrväska, ramväska och eventuellt sidoväskor. Större sadelväskor och styrväskor är idealiska för tyngre föremål som man inte behöver komma åt så ofta, medan ramväskan är praktisk för verktyg, mat och andra saker som behöver vara lättåtkomliga. Du kan även komplettera med en väska för det övre ramröret eller gaffelväskor. Tänk på att packa med en så jämn viktfördelning som möjligt.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan