Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Sportson Patrol – cykelservice där du är

 

Sportson Patrol är Sportsons mobila cykelverkstad. Vi åker ut till företag, kommuner, event och aktiviteter, där vi servar cyklar på plats – där det finns glada människor och cyklar finns även vi. Vi servar, reparerar, ordnar provkörning, informerar och sprider massor av cykelglädje, kunskap och kedjeolja. Vi har med oss buss, tält, flaggor, cyklar och naturligtvis alla tänkbara verktyg.

Vi erbjuder två olika koncept: MEK och EVENT. Utöver det tycker vi naturligtvis att det är mycket roligt att hitta på andra saker. Har du en bra idé blir vi vanligtvis grymt taggade och njuter av att anpassa upplägget med millimeterprecision.

 

Kontakta oss för prisuppgift och offert

 

Göteborgsområdet

Jonathan Danell – patrol.goteborg@sportson.se

 

Stockholmsområdet

Fredrik Pedersen – fredrik.pedersen@sportson.se

Cykelservice för företaget med Mek

 

När du bokar en Mek-dag kommer vi till ditt företag/organisation med vår mobila cykelverkstad. Vi skickar ut information i förväg och de som är intresserade anmäler sig tills listan är full. Du lämnar cykeln hos oss när du kommer till jobbet på morgonen. En professionell cykelmekaniker går igenom cykeln och servar den medan du jobbar. Vi meddelar under dagen när cykeln är klar att hämtas. Du får då tillbaka cykeln och kan cykla hem på en nyservad och fräsch cykel.

 

Följande ingår vanligtvis

 

 Besiktning/service: kontroll och justering av växlar, bromsar, vevlager, styrlager, nav, belysning, reflexer och ringklocka. Efterdragnig av alla skruvar, kontroll av lufttryck och smörjning av alla rörliga delar

 Upprättande av inspektionsprotokoll: ett detaljerat protokoll där du tydligt ser hur cykeln mår, vad som gjorts och vad som eventuellt behöver åtgärdas

 Förmånliga rabatterbjudanden

 Tips, råd och inspiration!

 

Vi byter naturligtvis delar (till exempel däck, bromsklossar, med mera) om så skulle behövas. Kostnad för material samt arbete kan tillkomma. Betalning sker direkt till oss på plats eller faktureras beroende på om företaget bjuder sina anställda, bidrar med en summa eller om de anställda betalar själva. Vi tar både kort och kontanter.

Min antal cyklar under en dag: 12. Färre än 12? Fundera på om det finns fler företag/kontor i närheten som kanske vill ordna en gemensam cykeldag.

Max antal cyklar under en dag: 32. Är intresset större än så rekommenderar vi att man bokar in en extra dag.

Sportson Patrol Sahlgrenska Sjukhuset

Spela filmen

Eventlösningar med cykelfokus

 

När du bokar Event kommer Sportson Patrol till ditt evenemang eller aktivitet med cykelverkstad och tält. Besökarna bjuds på enklare, kostnadsfri cykelservice, som att pumpa däck, enklare justering av bromsar och växlar, olja kedjan, med mera. Skulle någon behöva byta däck eller bromsar gör vi naturligtvis det om tid finns. Kostnad tillkommer då för materialet.

Vi tar även med oss olika cyklar som vi visar upp, som till exempel elcykel. Alla besökare får förmånliga rabatterbjudanden som kan användas hos Sportson och dessutom kan vi ta med oss kostnadsfria cykelkartor (om det finns på orten).

Självklart pratar vi cykel och cykling, ger tips och råd om hur du löser praktiska problem som vind, regn och uppförsbackar. Vi inspirerar till att uppleva friheten och glädjen i att röra sig med egen kraft på två hjul.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan