Ingen butik är vald

Välj din närmaste butik

Den här butiken är närmast dig

Vi kunde inte förstå din adress. Vänligen försök igen.

Välj din närmaste butik
SPORTSON PATROL
Cykelservice där du är

Sportson Patrol är Sportsons mobila cykelverkstad. Vi åker ut till företag, kommuner, event, aktiviteter och servar cyklar på plats – vart än det finns glada människor och cyklar. Vi servar, reparerar, ordnar provkörning,  informerar och sprider massor av cykelglädje, kunskap och kedjeolja. Vi har med oss buss, tält, flaggor, cyklar och naturligtvis alla tänkbara verktyg.

 

Vi har två olika koncept, MEK och EVENT, men vi tycker naturligtvis att det är mycket roligt att hitta på andra saker. Har du en bra idé blir vi vanligtvis grymt taggade och njuter av att anpassa upplägget med millimeterprecision.

Sportson Patrol
Mek

Vi kommer till ditt företag/organisation med vår mobila cykelverkstad. Lämna cykeln hos oss när du kommer till jobbet på morgonen. En professionell cykelmekaniker går igenom cykeln och servar den under tiden du jobbar. Du får igen cykeln på eftermiddagen och kan cykla hem på en nyservad och fräsch cykel.

 

Följande brukar ingå:

Besiktning/service: Kontroll och justering av växlar, bromsar, vevlager, styrlager, nav, belysning, reflexer och ringklocka. Efterdragnig av alla skruvar, kontroll av lufttryck och smörjning av alla rörliga delar.

Upprättande av inspektionsprotokoll: Ett detaljerat protokoll där du tydligt ser hur cykeln mår, vad som gjorts och vad som eventuellt behöver åtgärdas.

Förmånliga rabatterbjudanden hos Sportson

Tips, råd och inspiration!

 

Vi byter naturligtvis delar (t.ex. däck, bromsklossar m.m.) om så skulle behövas, kostnad för material samt arbete kan tillkomma.

 

Så funkar det: Vi bokar en dag tillsammans och skickar ut infomation. De som är intresserade anmäler sig tills listan är full. Är det mycket stort intresse kanske man bokar in en extra dag.

 

Cykeln lämnas in på morgonen. Vi meddelar under dagen när cykeln är klar och kan hämtas. Betalning sker direkt till oss på plats eller faktureras beroende på om företaget bjuder sina anställda, bidrar med en summa eller om den anställde betalar själv (Vi tar både kort och kontanter).

 

Min antal cyklar under en dag: 12 Max antal cyklar under en dag: 32 Kontakta din lokala Sportson Patrol för mer info och priser. Färre än 12? Finns det fler företag/kontor i närheten? Kanske ordna en gemensam cykeldag?

Sportson Patrol
Event

Patrol kommer till ditt event eller aktivitet med cykelverkstad och tält. Besökarna bjuds på gratis enklare cykelservice: pumpa däck, enklare justering av bromsar och växlar, olja kedjan m.m. Vi tar även med oss olika cyklar som vi visar upp – t.ex. elcykel. Alla besökare får ett förmånliga rabatterbjudanden som kan användas hos Sportson och dessutom kan vi ha med oss gratis cykelkartor (om det finns på orten).

 

Självklart pratar vi cykel och cykling, ger tips och råd om hur du löser praktiska problem som vind, regn och uppförsbackar. Vi inspirerar till att uppleva friheten och glädjen i att röra sig med egen kraft på två hjul.

(Skulle någon behöva byta t ex däck eller bromsar gör vi naturligtvis det om tid finns. Kostnad för materialet tillkommer.)

 

Sportson Patrol
Kontaktuppgifter

Göteborgsområdet

Jonathan Danell – patrol.goteborg@sportson.se

Stockholmsområdet

Joel Köthnig – patrol.sthlm@sportson.se