Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik
Bra cykelkläder är ett bra tips för att börja cykelpendla - Sportson Svarar

Bästa tips för att börja cykelpendla?

Bästa tipset är att göra det så bekvämt och roligt som möjligt. Att pendla till jobbet med cykel ska inte vara en uppoffrande kamp mot väder och klocka, det ska vara dagens höjdpunkt, det ska vara något du ser fram emot. Så här är några tips att uppnå pendlings-nirvana!

Bästa tips för att börja cykelpendla?

Spela filmen

1Köp en cykel du gillar. Inte en cykel som är “bra” eller “billig”. Du ska använda den två gånger per dag minst 225 dagar per år. Det är värt att lägga tid och engagemang på att hitta rätt. Varje gång du sätter dig på cykeln ska det ge en positiv känsla. Känslan i växelreglagen, sadelns passform, lättheten, accelerationen, responsen från asfalten. Det ska vara din cykel, din egen cykel, din kompis, din polare.

2Använd rätt kläder. Det finns inget värre än att frysa, bli blöt eller att vara för varm för den delen. Här handlar det om att vara så bekväm som möjligt. Tveka inte att köpa cykelspecifika plagg, du kommer att använda dem hundratals gånger så det är återigen värt att lägga tid och engagemang (och pengar) på rätt grejer.

3Använd rätt cykelväska. Samma där, lägg tid och engagemang på att hitta precis den väska eller väskor du behöver så kommer det att kännas mindre bökigt och mer glädje.

Se fler frågor

Tillbaka till frågorna.

Hitta närmaste butik

Vi har 25 butiker runtom i landet.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan