Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Cykelkläder för vinter

Vintercykling blir så mycket roligare om du har rätt kläder för cykling i kyla. Här hittar du cykelkläder för vintercykling, från varma cykeljackor till skoöverdrag, cykelhandskar och mössor.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Bar Mitts
GripGrab
Hestra
Shimano
Dam
Herr
Unisex
Vattentät
Vattentät + vindtät
Vindtät
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Rosa
Röd
Svart

Cykelkläder vinter hos Sportson

 

Cykling blir så mycket roligare om du har rätt kläder för väder. Med varma cykelkläder för vinter är du redo att cykla året runt, även under de kallaste dagarna. Nyckeln är att klä sig lager på lager och att välja funktionsmaterial som andas, samtidigt som de skyddar mot vind, fukt och kyla.

En viktig skillnad mellan vanliga vinterkläder och vinterkläder för cykling är att de är sydda för sittställningen på cykeln. Till exempel har cykeljackorna längre ärmar och ryggslut för att det inte ska bli glipor när du sitter framåtlutad och cykelmössorna är tunna och formade för att passa under hjälmen. När du cyklar i mörker bör du välja cykelkläder i starka färger eller med reflekterande detaljer, särskilt på de delar av kroppen som är i rörelse. Det är viktigt att du har maximal synlighet och att dina medtrafikanter ser när du signalerar med armen att du ska svänga.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan