Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Crescent elcyklar

Crescent har en lång tradition av att tillverka kvalitetscyklar för nordiska förhållanden - rustade för regn och rusk, med komponenter som klarar vårt klimat. Här hittar du ett utbud av elcyklar från Crescent.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
10
3
5
7
8
9
Dam
Herr
Blå
Brun
Grön
Gul
Orange
Röd
Silver
Svart
Vit
Framhjul
Mittmotor
44
47
50
51
53
55
58

Crescent elcyklar hos Sportson

 

Crescent har tillverkat kvalitetscyklar på den svenska västkusten sedan början av 1900-talet. Cyklarna designas och tillverkas i fabriken i Varberg, där fokus ligger på att utveckla cyklar som är anpassade för nordiska förhållanden. Cykeln ska hålla i sol, regn, snö, slask och på saltade vägar – det är en cykel som är skapad för att användas i vardagen, året runt.

Crescent har ett brett utbud av elcyklar, från klassiska standard-elcyklar till sportigare hybrider. På standardcyklarna sitter du upprätt med en god uppsikt över omgivningen för avslappnad pendling och på hybriderna får du en mer framåtlutad sittställning för en bättre kraftöverföring. Det finns modeller med både framhjulsmotor och mittmotor. Crescents elcyklar är dessutom utrustade med pakethållare med AVS-klicksystem, vilket ger dig valfrihet med olika typer av korgar och väskor med AVS. Med en elcykel från Crescent får du en robust följeslagare som löser vardagspusslet.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan