Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Barncyklar med stödhjul

Här hittar du barncyklar med stödhjul, vilket är vanligast på barncyklar i storlek 12 tum (90-105 cm), 14 tum (95-105 cm) och 16 tum (105-115 cm). Kom ihåg att inbytesgaranti alltid ingår på våra barncyklar när det blir dags för en större modell.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
Scott
Specialized
Trek
Blå
Grön
Lila
Rosa
Röd
Vit
12
14
16

Barncyklar med stödhjul hos Sportson

 

Cykelglädje börjar tidigt! För de allra yngsta finns barncykel med stödhjul, eller utan. Köper du en cykel med stödhjul kan du sedan montera av dem när barnet är redo för att cykla utan.

Det viktigaste när du väljer barncykel är att storleken är anpassad efter barnets längd, snarare än ålder, även om åldern kan vara ett generellt riktmärke. Barncyklarna kategoriseras efter hjulstorleken, från 12-20 tum, och varianter med stödhjul brukar främst finnas på storlekar upp till 16 tum. 12 tum passar barn som är 90-105 centimeter långa, 14 tum passar barn som är 95-105 centimeter och 16 tum passar barn som är 105-115 centimeter.

Barn brukar kunna ha samma cykel i ungefär två år innan den behöver bytas till en större modell, men det varierar beroende på barnets tillväxt. Det är inte ovanligt att barn hinner ha flera olika cykelstorlekar under uppväxten och för att det ska vara roligt och säkert för barnet att cykla är det viktigt att storleken alltid är lagom för stunden. Glöm inte att nyttja vår inbytesgaranti på barncyklar upp till 20 tum för att få rabatt på den gamla cykeln när du byter in den till en större modell inom två år.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan