Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

Farsta

Pepparvägen 81

12356 Stockholm

08-777 26 15

Verkstad - Drop in

Bikefit

Testbikes

Fullservice Verkstad

Sportson Patrol - Cykelservice där du är

Måndag 10-19

Tisdag 10-19

Onsdag 10-19

Torsdag 10-19

Fredag 10-19

Lördag 11-16

Söndag Stängt

Välj som närmaste butik

Välkomna till Sportson Farsta!

 

Välkommen till vår butik i två plan där övervåningen blir en fin sportcykelavdelning med mountainbikes, landsvägscyklar och gravel. Här utför vi även bikefit (Retül). Här finner du även en stor och välsorterad klädavdelning. På entréplan finner du ett stort sortiment elcyklar, hybrider, lastcyklar, barn och junior samt standardcyklar. Vi har allt för att bli det naturliga valet för såväl vardagscyklist som motionär.

I verkstaden utför vi service och reparationer på alla typer av cyklar. Med kompetent personal och brett sortiment vad gäller reservdelar och tillbehör så kan vi hålla väntetiderna till ett minimum. Normalt kan du hämta din cykel redan nästkommande vardag.

På alla våra junior- och vuxencyklar ingår ett års fri service, det bjuder vi gärna på för att vara säkra på att din nya cykel är precis så bra som du förväntat dig. Dessutom kan vi på det sättet spara våra kunder framtida reparationskostnader eftersom slitaget kan minskas.

Lita på oss – Vi kan cyklar.

Håll dig frisk – Håll avstånd

Många väljer i dessa tider cykeln istället för att åka kollektivt, det leder till en kraftigt ökad trafik i våra butiker, dels för att många behöver köpa tillbehör och cyklar men även för att besöka cykelverkstaden.

För dig som är extra försiktig har vi därför sett över hur besöksmönstret ser ut i våra butik och satt ihop ett litet schema som tydligt visar när det är trängre, eller glesare mellan besökarna i butiken.

Självklart finns det handsprit i entrén och ytor sprejas med ytdesinfektion med jämna mellanrum.

 

För att minimera riskerna kring covid-19 ännu mer kanske dessa tjänster är av intresse för dig som kund?

 

Click & Collect – Våra butiker erbjuder Click & Collect; beställ cykel online och hämta upp din beställning i butik.

Hemleverans – Vi kan även erbjuda hemleverans. Möjligheterna varierar beroende på tillgängliga resurser så kontakta oss i butiken för att få mer aktuell information kring om hur vi kan lösa detta.

Ta hand om varandra!
/Sportson Farsta

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan