Förmånscykel Jobba hos oss
Öppet köp så länge du vill

Ingen butik är vald

Cykelväljaren
Öppet köp så länge du vill
Välj din närmaste butik

Kungens Kurva

Jägerhorns väg 4b

14175 Stockholm

08-740 37 33

Fullservice Verkstad - Drop in

Bikefit

Testbikes

Shimano Service Center

Måndag 10-19

Tisdag 10-19

Onsdag 10-19

Torsdag 10-19

Fredag 10-19

Lördag 11-16

Söndag Stängt

Välj som närmaste butik

Välkommen till Kungens Kurva!

Med ca 500 kvadratmeter butik och ett sortiment som spänner ifrån de minsta barn- juniorcyklarna via standardcyklar, hybrider och BMX till racers och MTB för både nybörjare, motionärer och elit vågar vi påstå att vi har allt som den kvalitétsmedvetne cyklisten behöver. Vi har även ett stort sortiment av elcyklar med idel kända varumärken såsom Crescent, Monark, EcoRide, Walleräng, Scott & Specialized. Naturligtvis har vi en komplett verkstad som genomför alla typer av service och reparationer utav cyklar, de flesta reservdelar finns på lager så väntetiden i normalfallet är endast 24 timmar. (nästkommande vardag)


Ride it like you stole it

Testbikes

Att börja med cykling innebär många olika val och möjligheterna är oändliga. För att hjälpa dig lite på traven erbjuder vi testbikes som du kan hyra för en dag eller fler, på det sättet hoppas vi ge dig bästa möjliga förutsättningar att välja rätt.

Håll dig frisk – Håll avstånd

Många väljer i dessa tider cykeln istället för att åka kollektivt, det leder till en kraftigt ökad trafik i våra butiker, dels för att många behöver köpa tillbehör och cyklar men även för att besöka cykelverkstaden.

För dig som är extra försiktig har vi därför sett över hur besöksmönstret ser ut i våra butik och satt ihop ett litet schema som tydligt visar när det är trängre, eller glesare mellan besökarna i butiken.

Självklart finns det handsprit i entrén och ytor sprejas med ytdesinfektion med jämna mellanrum.

 

För att minimera riskerna kring covid-19 ännu mer kanske dessa tjänster är av intresse för dig som kund?

 

Click & Collect – Våra butiker erbjuder Click & Collect; beställ cykel online och hämta upp din beställning i butik.

Hemleverans – Vi kan även erbjuda hemleverans. Möjligheterna varierar beroende på tillgängliga resurser så kontakta oss i butiken för att få mer aktuell information kring om hur vi kan lösa detta.

Ta hand om varandra!
/Sportson Kungens Kurva

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan