Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

POC

Svenska POC är en ledande tillverkare av hjälmar, cykelkläder, skydd och glasögon, med en vision om att öka säkerheten för atleter och alla som är inspirerade till att bli en.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

POC – med en vision om att skydda på riktigt

 

POC grundades i Sverige 2005 och är idag en ledande tillverkare av hjälmar, glasögon, skydd, kläder och accessoarer inom cykling och vintersporter, med en vision om att skydda liv och minska konsekvenserna av olyckor för atleter och alla som är inspirerade till att bli en.

 

Forskningsförankrat skydd för alla

 

För att stödja utvecklingen av kvalitetsprodukter har POC grundat POC Lab och WATTS Lab, där några av de skarpaste spelarna inom forskning, medicin och säkerhet ger rådgivning om de senaste trenderna inom respektive fält.

Med förankring inom vetenskapen har POC byggt upp ett innovativt varumärke som förbättrar skyddet för alla, från mountainbikecyklister till landsvägscyklister. POC har haft förmånen att skydda elitidrottare likväl som pendlare runt om i världen. Det är en approach som har lett till över 60 internationella utmärkelser inom säkerhet, design och innovation.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan