Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Muc-Off

För djup cykelrengöring som enkelt tar bort smuts efter en dag på vägen eller i skogen. Muc-Off erbjuder ett helt kit med rengöringsprodukter som ser till att din cykel förblir skinande ren och där med håller längre. I samlingen ingår bland annat drive chain cleaner, wet lube, Muc-Off cleaner och mycket mer.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Mucoff

MED DIG HELA VÄGEN

 

På Muc-Off gillar man att vara aktiva. Oavsett om det är på ett berg, på en stig eller i skateparken handlar det om kärleken till att vara ute och göra det ordentligt. Muc-Off tillverkar innovativa vård- och prestandaprodukter för cyklister, så att både du och din cykel kan fortsätta att fungera smidigt och se nya och fräscha ut.

 

BESATTA AV  PRESTANDA

 

Det hela började redan 1991, året då grundarna Rex och Marilyn Trimnell började med X-Lite UK. Efter att ha designat och tillverkat världens första dubbelkronade dämpargaffel till cykel skapade Rex en perfekt rosa spray för att rengöra sitt kit. Rexs rengöringsmedel var enligt många det bästa som uppfunnits sedan skivat bröd och det dröjde inte länge innan ryktet spred sig och varumärket Muc-Off var fött.

Idag är Muc-Off det främsta märket för toppåkare och racers. En rad idrottare och lag använder Muc-Offs produkter, från EF Pro Cycling till Scott Redding. Idag tillverkar man en hel del andra produkter utöver det ursprungliga rosa rengöringsmedlet. Muc-Off har ett stort utbud av allt du behöver till cykling, från förstklassiga smörjmedel, sprayer, kläder och till och med antibakteriella produkter.

 

STÅR ALDRIG STILL

 

Hos Muc-Off är det alltid något nytt på gång och alla idéer utvecklas på det egna forsknings- och utvecklingscentret av Rexs son, Alex, Muc-Offs MD (Mad Developer). När Max presenterar något nytt testas det av personalen för att säkerställa att varje Muc-Off-produkt ger den fantastiska upplevelsen man förväntar sig från varumärket. Alla produkter utvecklas av och för aktiva cyklister. På Muc-Off gillar man att göra saker annorlunda.

enkelt håller du din cykel ren

Ett par minuters omtanke efter turen så fungerar allt bättre och håller längre. Cykelrengöring och smörjning blir ett nöje med rätt produkter.

Spela filmen
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan