Ingen butik är vald

Välj din närmaste butik

Guide för hybridcyklar

Hybridcykeln är ett mellanting mellan en racercykel och en standardcykel. Sittställningen är mer framåtlutad än på en standardcykel men inte så mycket som på en racer. Däcken är smalare än på en standardcykel men inte lika smala som på en racer. Man kan montera pakethållare, stöd och skärmar precis som på en standardcykel eller köra den helt naken som en racercykel.

Racehybrid

Racerhybriden är i praktiken en racercykel med rakt styre men med en mer upprätt sittställning för bekvämlighet och bättre överblick. Lätt, snabb och effektiv. Kommer utan skärmar, stöd eller pakethållare och körs gärna med riktiga cykelskor och pedaler. Har alltid skivbromsar och utanpåliggande växlar.

 

Cityhybrid

Cityhybriden liknar standardcykeln men har en mer framåtlutad position för mer kraft i pedalerna. Stabil, hyfsat snabb och pålitlig. Kommer vanligtvis fullt utrustad med skärmar, stöd och pakethållare. Kan ha fotbroms, skivbroms eller rullbroms och växlarna kan vara både utanpåliggande eller interna.

 

Crosshybrid

Crosshybriden känns igen på den dämpade framgaffeln vilket ger en bättre komfort och möjlighet att köra på mer ojämt underlag t.ex. grusväg eller större skogsstigar. Har nästan alltid skivbromsar och utanpåliggande växlar.

Hybridcykeln är mycket mångsidig och pendlarens favorit. Kan utrustas med allt från flaskställ till rejäla dubbdäck. Bekväm nog att köra varje dag men ändå lätt och snabb för att ge en riktigt rolig cykelupplevelse

Vilken hybrid passar dig?

Spela filmen
  • Evigt öppet köp
  • Verkstad i varje butik
  • Monterat & Körklart
  • 1 års fri service
Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan