Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Damcyklar med 7 växlar

Klassiska 7-växlade damcyklar har en ram med ett lägre insteg som underlättar av- och påstigning. De har en upprätt sittställning och är oftast fullt utrustade redan från start. En perfekt cykel för vardagens ärenden.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Crescent
Electra
Monark
Nishiki
Sjösala
Skeppshult
Trek
Rullbroms
Rullbroms/fotbroms
Skivbroms, hydraulisk
Skivbroms, mekanisk
Blå
Grå
Grön
Gul
Rosa
Röd
Silver
Svart
Turkos
Vit
27.5
28
19
20
22
47
51
53
54
55
L
M
S

Damcyklar med 7 växlar hos Sportson

 

Hos oss hittar du klassiska 7-växlade damcyklar från välkända varumärken. Den traditionella damcykeln har vanligtvis en låg, svängd ram som underlättar av- och påstigning, samt en upprätt sittställning som ger dig bra uppsikt över omgivningen.

Vanligtvis har en klassisk damcykel 7 växlar eller 3 växlar. Om du kommer att cykla en del i backar kommer det att underlätta med en 7-växlad damcykel, eftersom du får fler alternativ när det blir för tungt eller för lätt att trampa.

 

Tillbehör till din damcykel

 

Den klassiska standardcykeln är oftast utrustad med tillbehör som cykelstöd, skärmar, pakethållare och cykelkorg redan från start. Om cykeln har en pakethållare med ett klicksystem som exempelvis AVS eller MIK kan du enkelt anpassa den efter dina behov med en extra korg eller väska som du klickar på pakethållaren. Tänk också på att köpa ett extra lås, även om cykeln redan är utrustad med ett ramlås. Genom att låsa fast cykeln i ett fast objekt minskar du risken för stöld.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan