Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Skeppshult

Från 1911 och framåt har Skeppshult skapat cyklar med närhet till vår natur och miljö. Alla cyklar tillverkas i fabriken i Skeppshult, där man gör nästan allt själv – kapar, fräser, bockar, svetsar, lackar och monterar. Riktiga cyklar med själ, som fungerar i vardagen och tål vårt nordiska klimat.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Skeppshult
11
18
3
5
7
9
Barn
Dam
Herr
Nej
Ja
Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Rosa
Röd
Svart
Vit
12
16
20
24
47
53
54
55
58
60

Skeppshult har sedan starten 1911 skapat cyklar som är gjorda för nordiska förhållanden och fungerar i vardagen, året runt – vanliga cyklar som tål mycket. Bland Skeppshults cyklar hittar du ett brett utbud av standardcyklar och elcyklar för dam och herr, samt trehjulingar.

Alla cyklar tillverkas i fabriken i Skeppshult, där sex meter höghållfasta stålrör blir till färdiga cyklar. Höghållfast stål är betydligt lättare och tåligare än vanligt stål. Hantverket står i fokus, med en strävan mot en närhet till naturen och miljön. I fabriken svetsar man fortfarande en del för hand, randar cykelskärmar, ekrar hjul och monterar. Stålet till ramarna kapas i en automatisk rörlaser för att hålla en så hög och jämn kvalitet som möjligt, som sedan pulverlackeras för att få ett resultat som är hållbart både för miljön och slutresultatet.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan