Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Zefal

Zefal cykeltillbehör har skapats av fransk uppfinningsrikedom sedan 1880. I "the Zefal Labratory" är innovation och hållbarhet ledorden, vilket och är anledningen varför de har blivit så framgångsrika. Deras omfattande utbud fokuserar på att göra cyklingen mer praktisk och och därmed roligare.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

Vanliga frågor

Har ni alla produkter i alla butiker? Utbudet varierar beroende på butik, men du kan alltid beställa produkter till den butik som du vill ha dem till.

Vad använder man allting till? Behöver jag allting?  Vad du behöver beror på dig som cyklist och dina behov. Zefal har i fokus att ta fram smarta lösning på saker som underlättar cykellivet. Här är några produkter som är extra användbara:

Backspegel ”Spy” – Det är inte alltid tillfälle att titta bak för annan trafik när man cyklar. För att underlätta har Zefal tagit fram små bakspeglar som du kan fästa där du tycker passar (styret, ramen osv.) så att du enkelt att titta bakåt. En annan är Bakspegel Cyclop som du fäster

Byxhållare – Oljiga byxben eller i värsta fall, hål! Något som är vanligt när man har störrebyx ben när man cyklar. Med byxhållare från Zefal underviker du enkelt detta problem.

Fotpump – Att pumpa cykeln är tröttsamt. Kopplar fotpumpen till går det snabbt och smidigt. Du kan även variera mellan armar och ben!

 

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan