Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

LOOK

Det franska varumärket LOOK är framstående inom cykelinnovation. Här föddes den första cliplesspedalen och kolfiberramen. Samma innovation återfinns i varje cykel från LOOK, där prestanda möter design.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

LOOK – en ikon inom cykelvärlden

 

Franska LOOK grundades 1951 och hamnade snabbt i framkant för sin tillverkning av komponenter till premiumracercyklar. Den kanske mest kända av varumärkets produkter är cykelpedalen. LOOK var först ut med cliplesspedalerna som idag är standard inom cykelvärlden, men innovationen slutade inte där.

 

Den första kolfiberramen

 

Sedan 30 år tillbaka specialiserar sig LOOK på kolfiber. Man var inte bara först med cliplesspedalen, utan även med den allra första kolfiberramen, som åkte på sin första färd på Tour de France 1986.

I sina fabriker har man sedan dess utvecklat en unik expertis inom kolfiberteknologi för att ta fram optimala former och hög prestanda. Materialen testas i minsta detalj och varje gaffel och ram handbyggs. Alla prototyper testas i vindtunnelmiljö för att garantera att kvaliteten och aerodynamiken överträffar alla förväntningar.

 

Prestanda och estetik i fokus

 

Alla cyklar från LOOK är designade för prestanda – lätta, snabba och responsiva, alltid med en iögonfallande design och färgsättning. Hos oss hittar du racercyklar och gravelcyklar från LOOK, där innovation fått stå i fokus.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan