Förmånscykel Jobba hos oss
Köp cykeln av cyklister

Ingen butik är vald

Boka service online
Cykelväljaren
Köp cykeln av cyklister
Välj din närmaste butik

Husqvarna

Under många år har Husqvarna varit en av de riktigt stora varumärkena när det kommer till motorcyklar, nu kan du äntligen avnjuta deras höga prestanda och kvalitet inom cyklar som E-MTB för både Trail och tuffare Enduro. Naturligtvis finns det vanliga elcyklar med samma genomgående kvalitet för dig som vill ha njutningsfull cykling även på vägen.

Filter/Sortera 
Filter
Popularitet
Namn A-Ö
Namn Ö-A
Pris stigande
Pris fallande
Inga produkter tillgängliga.

OM HUSQVARNA BICYCLES

 

Född i Sverige – nu hemma i Schweinfurt, Tyskland: med 122 år är Husqvarna Bicycles ett av de äldsta cykelmärkena i världen. För mer än ett århundrade sedan skrevs i den svenska staden Huskvarna en liten bit historia om mobilitet. Hjulet, ordspråksmässigt, återuppfanns igen. Och sedan dess har det aldrig stått stilla.

Sedan 2017 är Husqvarna Bicycles ett av varumärkena som tillhör PEXCO GmbH, en cykeltillverkare belägen i Schweinfurt i norra Bayern, Tyskland.

Produktsortimentet täcker allas behov och önskemål när det kommer till eMobility. Från stads- till offroad-cykling kan varje terräng erövras på en passande Husqvarna elcykel.

Husqvarna Bicycles följer en ny väg, speciellt vad gäller design. Varje elcykel i kollektionen är designad på ett tidlöst, elegant, skandinaviskt sätt med en karakteristisk silhuett och ett högt igenkänningsvärde. Betraktarens uppmärksamhet riktas alltid till en nyckelkomponent på varje elcykel: drivenheten.

Legender inom off-road

Adrenalinfylld inspiration från Husqvarna

Beställ din Husqvarna hos oss
Click ´n Collect till alla butiker

Då Husqvarnas cyklar tillhör vårt click ´n collect sortiment så finns de inte alltid på golvet i butiken men beställ den online och hämta i din närmaste Sportsonbutik på 6-7 dagar. Vi levererar alltid din E-MTB eller elcykel komplett monterad och 100% körklar,  1 års fri service ingår.

Du har 0 produkter att jämföra
Jämför nu!
Rensa listan